Avís legal

LLEI ORGÀNICA DELS SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC (LSSICE)

Segons estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, dels Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, BOE Nº 166, s'ofereix a tots els usuaris i visitants la informació legal relativa a la societat propietària del lloc Web ubicat a l'adreça d'Internet www.estudihexagons.com.

 

1. DADES IDENTIFICATIVES

Nom Empresa: Hexagons disseny d'interiors, CB

Direcció postal: C/ Del Vall 22, 43500 Tortosa (TGN)

CIF: -----------------

MAIL: interiors@estudihexagons.com

WEB: www.estudihexagons.com

 

2. POLÍTICA D'ENLLAÇOS

Els enllaços que apareixen en aquesta pàgina té només finalitat informativa. Hexagons disseny d'interiors, CB no es fa responsable de la informació continguda en aquestes pàgines Web. Les eventuals referències que es realitzen en el Web de Hexagons disseny d'interiors, CB. a qualsevol producte, servei, procés, enllaç, hipertext o qualsevol altra informació utilitzant la marca, el nom comercial o el fabricant/subministrador, que siguin de titularitat de tercers no constitueix o implica recolzament, patrocini o recomanació per part de Hexagons disseny d'interiors, CB.

 

3. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La totalitat d'aquest web està protegida per les lleis espanyoles internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial. Així mateix, el contingut d'aquest lloc web té la consideració de programa d'ordinador per tant se li aplica tota la legislació espanyola i comunitària vigent. Els drets de propietat intel·lectual dels continguts cedits al nostre lloc web són propietat de qui els ha escrit. La resta, són propietat de Hexagons disseny d'interiors, CB no pot garantir que les transmissions d'informació a través d'Internet siguin totalment segures, ja que intervenen múltiples factors fora de control per part de interiors@estudihexagons.com per telèfon al 630.606.692, o bé, dirigint-se o enviant un correu postal a la següent adreça: Hexagons disseny d'interiors, CB - C/ Del Vall 22, 43500 Tortosa (TGN)

 

4. CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L'USUARI

Els camps marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte, a emplenar per l'usuari, són estrictament necessaris per atendre la seva petició, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L'usuari garanteix que les dades personals facilitades a: Hexagons disseny d'interiors, CB són veraces i es fa responsable de comunicar, a l'empresa, qualsevol modificació de les mateixes.

 

5. FORMA D'ENVIAMENT DEL CORREU ELECTRÒNIC

La forma d'enviament dels nostres correus electrònics s'està realitzant complint la LSSICE (Llei Orgànica 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic ) per la qual tot enviament que no hagi estat sol·licitat prèviament pel destinatari és il·legal, llevat que es faci una sola vegada, consti la paraula PUBLICITAT a l'assumpte i es faciliti la revocació del consentiment.

Els correus no sol·licitats incompleixen les lleis RDLOPD i LSSICE.

Powered by Globals All right reserved 2014 ©  |  Avís legal |  Política de Cookies |  Política de privacitat |  Admin